8.1.11

Γύπας - κατάσκοπος υπέρ του Ισραήλ

Φέρει επάνω σε κολάρα ηλεκτρονικές μικροσυσκευές με ταυτότητα «Πανεπιστήμιο Τελ Αβίβ»!

Οι σαουδαραβικές αρχές «συνέλαβαν» έναν γύπα, ο οποίος-σύμφωνα με τους Σαουδάραβες-διενεργούσε κατασκοπία υπέρ του Ισραήλ. Δημοσιεύματα του ισραηλινού και του Σαουδαραβικού τύπου, αναφέρουν πως ένας γύπας εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Σαουδικής Αραβίας, φέροντας επάνω σε κολάρα ηλεκτρονικές μικροσυσκευές που έφεραν ταυτότητα με την ένδειξη «Πανεπιστήμιο Τελ Αβίβ». Όμως Σαουδάραβες κυβερνητικοί υπάλληλοι που εξέτασαν τις ηλεκτρονικές μικροσυσκευές δήλωσαν στα εγχώρια μμε, πως: «είναι εξαιρετικά εξελιγμένες για να εκτελούν το έργο μόνο του ελέγχου της μετανάστευσης των πουλιών».


Από την πλευρά του, το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ γνωστοποίησε πως οι αιτιάσεις των Σαουδαράβων ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και ο γύπας έφερε συσκευές που συνδέονταν με δορυφόρο όπου μεταφέρονταν στοιχεία που αφορούν τη συμπεριφορά και τις ικανότητες να ταξιδεύει αυτού του σπάνιου πουλιού.
Ομως, οι καταγγελίες δεν σταματούν εδώ. Ισως κάποιοι να θυμούνται τις φονικές επιθέσεις ενός λευκού καρχαρία τον περασμένο μήνα στο αιγυπτιακό θέρετρο του Σαρμ Ελ Σεϊκ που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερεις ξένους τουρίστες.
Ο κυβερνήτης λοιπόν της επαρχίας του Σινά, Μοχάμεντ Αμντέλ Φατίλ Σούσα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατήγγειλε πως ο λευκός καρχαρίας αφέθηκε ελεύθερος από άνδρες της Μοσάντ στην περιοχή με σκοπό να πλήξουν την αιγυπτιακή τουριστική οικονομία! Ευτυχώς που ακόμη δεν έχουν κλωνοποιήσει κανέναν δεινόσαυρο, διαφορετικά μπορεί να βλέπαμε τη Μέση Ανατολή… Jurassic Park

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου