4.7.11

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ


Λούφα και παραλλαγή μπουρδοελλήνων


Με διαφορους τροπους απαλασσονται η εξαγοραζουν την στρατιωτικη θητεια. Οταν εμφανιζονται οτι υπηρετουν κανονικα κατ'ουσιαν προκειται για θεσεις"λουφας και παραλλαγης". Υπηρετουν στα "χαρτια". 


ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΘΗΤΕΙΑ (ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ) ΤΑ ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-Πρόεδρος της Δημοκρατίας
ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ

1952:Παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου. Ήταν και ανυπότακτος. Τοποθετήθηκε στη Σχολή Πληροφορίων και εκπαιδεύτηκε ως ανακριτής αιχμαλώτων. Το 1953 απολύθηκε έχοντας τακτοποιήσει και τη ποινή της διετούς πρόσθετης υπηρεσίας που του είχε επιβληθεί .

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-Πρωθυπουργός
ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ

1978: Παρουσιάστηκε στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979,έχοντας περάσει και από τη Λήμνο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-Αρχηγός ΝΔ
ΝΑΥΤΗΣ

1976 Ιούλιο παρουσιάστηκε στο ΠΝ,τον Οκτώβριο απολύθηκε,πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ –Πρώην πρωθυπουργός
ΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ

1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το 1979. Ειδικότητα –προσέξτε- διαχειριστής. Στο ΠΝ έμαθε ότι έχει πλατυποδία. Κάτι είναι κι αυτό.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΥΕΘΑ
ΓΙΩΤΑΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΤΤΩΝ ΚΙΛΩΝ

1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ.

ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-Πρώην ΥΕΘΑ
ΑΠΑΛΛΑΓΗ

Αποκρουστικη ειναι η συγκαλυψις  των ονοματων των απατριδων συμπολιτων μας απο την αρχη προστασιας προσωπικων δεδομενων.
Η αρχη αυτη ιδρυθηκε το 1998 απο τον τοτε εβραικης καταγωγης πρωθυπουργο Αβρααμ Αβουρη (ΚΩΝ. ΣΗΜΙΤΗ)

ΠΗΓΗ    ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ

1 σχόλιο:

  1. ΑνώνυμοςΜαρτίου 16, 2011

    ειναι ψευτες υποκριτες ανακολουθοι κομφορμιστες δοσιλογοι αριβιστες θρασυδειλοι αρλουμπες δεν εχουν μπεσα για μπεσα το φιλοτιμο ειναι αγνωστη λεξη για αυτους ειναι λιγοψυχοι λιποψυχοι και λυποταχτες....και αλλα πολλα....οι μονοι πολιτικοι που σεβονται τον ορκο τους και την πατριδα ειναι αυτοι που υπηρετησαν στις εσχατιες των συνορων μας ως εφεδροι αξιωματικοι δηλαδη κανεις τους..οι τελευταιοι που εκαναν κατι τετοιο ειναι ενας ο πλαστηρας ο παπαγος ο μεταξας ακομα και ο πατερας του παγκαλου [χιλιες φορες καλυτερος] απο τον σημερινο υπουργο προεδρειας..ειναι ολοι τους για φτυσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή