23.3.11

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!




Σ.Α: Πολλοί συγγραφείς σε όλο το κόσμο έχουν αμφισβητήσει το Ολοκαύτωμα των Εβραίων απο τους Ναζί και έχουν φυλακιστεί για το γεγονός ότι δημοσίευσαν τις έρευνές τους.
Χιλιάδες είναι αυτοί που έχουν φυλακιστεί ανα την υφήλιο επειδή είχαν αντίθετη άποψη για το άν πράγματι πέθαναν 6.000.000 Εβραίοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. 

Πάντως το γεγονός και μόνο οτι απαγορεύεται σε πολλές "προοδευτικές χώρες" να αμφισβητείς ένα ιστορικό γεγονός, όσο σοβαρό και αν είναι, αποτελεί απόδειξη οτι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα λένε...

Πάντοτε πρέπει να ακούμε την αντίθετη άποψη και να απαντάμε με επιχειρήματα.

Άλλωστε η αλήθεια δεν φοβάται την έρευνα.

Γιατί να την φοβούνται τότε οι Εβραίοι. Αφου όπως λένε στην περίπτωση του Ολοκαυτώματος την έχουν με το μέρος τους...

του Jason Collett
18-3-2011
 
Ο Μάξ Νορντάου(1849-1923) ήταν ο ιδρυτής μαζί με τον Θεόδωρο Χέρτζλ του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Οργανισμού.
 
Ρίξτε μια ματιά στην σημείωση του Μάξ Νορντάου απο το βιβλίο του Ben Hecht «Perfidy» που είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή στο
 
http://www.hirhome.com/israel/perfidy.pdf (σελίδα 224 of 261):
 
Σημείωση:

Στο Σιωνιστικό Κογκρέσο το 1911, 22 χρόνια πριν ο Χίτλερ ανέβει στην εξουσία και τρία χρόνια πριν το Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Νορντάου είπε, «Πως τολμούν οι συγγραφείς, οι έξυπνοι φλύαροι αξιωματούχοι, να ανοίγουν τα στόματά τους και να μιλούν για πρόοδο...Κάνουν ενθουσιώδει συνέδρια και μιλούν εναντίον του πολέμου...Αλλά οι ίδιες ενάρετες κυβερνήσεις, που είναι τόσο ευγενής, ενεργές στο να εγκαθιδρύσουν την αιώνια ειρήνη, ετοιμάζουν, σύμφωνα με τα ίδια τα λεγόμενά τους, τον ολοκληρωτικό αφανισμό 6.000.000 ανθρώπων, και δεν υπάρχει κανείς, εκτός απο τον καταραμένο εαυτό τους, να υψώσει την φωνή του διαμαρτυρόμενος, παρ’όλο που αυτό αποτελεί ένα χειρότερο έγκλημα απο οποιονδήποτε πόλεμο...»
 
Ρίξτε επίσης μια ματιά στο άρθρο απο το περιοδικό «Ο Αμερικανός Εβραίος», τις 31 Οκτώβρη 1919, που προμηνύει ένα «ολοκαύτωμα 6 εκατομμυρίων»:
  
http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_H._Glynn

 
"Η Σταύρωση των Εβραίων πρέπει να σταματήσει!"

του Martin H. Glynn (Πρώην Κυβερνήτη της Πολιτείας της Νέας Υόρκης)
 
"Στην απέναντι πλευρά της θάλασσας έξι εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες μας καλούν σε βοήθεια, και 800.000 παιδιά κλαίνε για ψωμί.
Αυτά τα παιδιά, αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες είναι μέλη της ανθρώπινης οικογένειάς μας, με τα ίδια δικαιώματα στην ζωή όπως και εμείς,  με την ίδια ευαισθησία στο κρύο του χειμώνα, με την ίδια ροπή προς το θάνατο απο την πείνα.
Ανάμεσά τους διαμένουν οι απεριόριστες δυνατότητες για την πρόοδο της ανθρώπινης φυλής όπως φυσικά θα διαμένει και σε 6.000.000 ανθρώπινα όντα. Μπορεί εμείς να μην είμαστε οι φύλακές τους αλλά οφείλουμε να είμαστε οι βοηθοί τους.
Αντικρίζοντας το πρόσωπο του θανάτου,  στις ωδίνες της πείνας δεν υπάρχει χώρος για πνευματικές θρησκευτικές διαφορές, δεν υπάρχει χώρος για φυλετικές διαφορές. Σε αυτή την καταστροφή, όταν 6.000.000 ανθρώπινα όντα οδηγούνται στο τάφο μέσω μιας αδυσώπητης μοίρας μόνο οι πιο ιδεαλιστικές παροτρύνσεις της ανθρώπινης φύσης θα έπρεπε να πάλλουν την καρδιά και να κινήσουν το χέρι.
 
Έξι εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες πεθαίνουν απο την έλλειψη των απαραιτήτων για την ζωή....."

1 σχόλιο:

  1. Διαδώστε το και καλή ανάγνωση.

    http://www.scribd.com/doc/236471448/Shoah-%CE%97-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%95%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE

    ΑπάντησηΔιαγραφή