8.8.11

Ευρώπη 2011: Οικογένεια μουσουλμάνων εγκαταλείπει πανικόβλητη το σπίτι της, επειδή η κόρη τους παντρεύτηκε… χριστιανό!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
Συνέβει πριν λίγες ημέρες στο Κόβεντρυ της Αγγλίας, όχι σε κάποια κωμόπολη του Πακιστάν.
Η οικογένεια από το Πακιστάν, δεχόταν απειλές κατά συρροή μόλις έγινε γνωστό ότι η μεγάλη τους κόρη παντρεύτηκε “άπιστο”. Φωτογραφίες της κόρης είχαν τοιχοκολληθεί στην περιοχή γύρω από το σπίτι της οικογένειας με σαφείς απειλές κατά ζωής από τους ντόπιους ισλαμιστές, που; στην Αγγλία του 2011.
Η οικογένεια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει κάθε δημόσια εμφάνιση όπως και τα υπόλοιπα 5 παιδιά της, αφού πλέον οι απειλές δεν εκτοξεύονται μόνο στο τοπικό τζαμί, αλλά ακόμα και στον δρόμο για το σχολείο ή τον τόπο εργασίας.
Η κοινωνική λειτουργός ειδικευμένη στα εγκλήματα “τιμής”, ξέρετε αυτά όπου κάποιοι τιμημένοι άντρακλες ρίχνουν οξύ σε 15χρονα κοριτσάκια, αλλά και η τοπική αστυνομία δεν μπορεί πλέον να εξασφαλίσει την διαβίωση της οικογένειας. Έτσι, ο Aslam Parvez ετοιμάζεται να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση μαζί με την οικογένεια του για να γλιτώσει.
Οι καταγγελίες του περί “ρατσισμού” πλέον απευθύνονται στους ομοεθνείς του.
Καταλαβαίνετε τις φάμπρικες του τρόμου που έχουν στηθεί σε όλη την Ευρώπη, προκειμένου το μίσος να παραμείνει σε γκέτο χωρίς πιθανότητα “αλλοίωσης”, ώστε να χρησιμοποιηθεί στο (όχι και τόσο μακρινό) μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου