13.8.11

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ 37ετους ΔΥΣΟΣΜΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ


ΓΙΝΕΤΑΙ στα χέρια του υιου του Ανδρέα Παπανδρέου του πλεον ισως διεφθαρμενου πολιτικου αυτης της περιοδου... 

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 






Με την ανακοίνωση  της πορείας του ΑΕΠ,  ολοκληρωνονται τα στοιχεια του β΄ τριμηνου του 2011 που αποδεικνύουν έμπρακτα το βάθος της κρισεως που περιεπεσε η εθνικη οικονομια.  Οι μετρήσεις δείχνουν ότι το πρόβλημα μεγαλώνει ταχύτατα, ενισχύοντας τους φόβους οτι δεν υπαρχει πλεον ανωδυνος θεραπεια.

Η απώλεια εσόδων μεγεθύνεται και η ανευθυνη κυβέρνηση βρισκεται αντιμέτωπη με το δίλημμα: αύξηση ελλείμματος ή νέα μέτρα.

Το πιο  επώδυνο στοιχείο ειναι η εκτόξευση της ανεργίας στο 16,6% του εργατικού δυναμικού, στο 40% για τους νέους και στο 20% για τις γυναίκες. Αλλες 300.0000 θέσεις απασχόλησης  χάθηκαν σε έναν χρόνο.


Η βιομηχανική παραγωγή έπεσε κατά 13,1% και η οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζεται μειωμένη κατά 32,3% σε όγκο. 



Η Ελληνικη βιομηχανια ουσιαστικα κατεστραφη επι ημερων Κ.Καραμανλη του πρωτου και κυριως επι Α.Παπανδρεου οταν εξηφανισθησαν ολες σχεδον οι ελληνικες βιομηχανιες. 
Ελαχιστες παρεμειναν να λειτουργουν και οι οποιες σταδιακα δεν αντεξαν την εντιεπιχειρηματικη μανια των κομματων εξουσιας κι επαψαν να λειτουργουν.
Ο Α.Παπανδρεου μεγας δημαγωγος ων ελειτουργησε ουσιαστικως ως οικονομικος δολοφονος. Οποιαδηποτε ευρρωστη οικονομικα Ελληνικη επιχειρηση την εξαφανισε. 


Το μεγεθος του πραγματικου δημοσιου χρεους εκτιμαται σε  εκατονταδες εκατ. ευρω ενω "ανακαλυπτονται" διαρκως νεα χρεη. 


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΟΦΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑ. ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΩΔΗΓΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.






Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ Ο ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ  ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ "Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ" ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ... 


ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΓΙΕΣ. ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ.


ΟΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.... 


ΕΡΕΙΠΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ  ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΩΔΗ  ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ  ΚAΛOYNTAI ΝΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΑΝ  ...ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΕΕΣ.




Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου