12.8.11

Καλούμε την Angela Merkel να βομβαρδίσει το ξιπασμένο κράτος της μεταπολίτευσης με τους κρατικοδίαιτους κηφήνες, αντί να μας δίνει ενισχύσεις και ευρωομόλογα!



Δεν έχει κανένα λόγο η Άνγκελα Μέρκελ και οι Γερμανοί πολίτες να διασώσουν το μεταπολιτευτικό παρακράτος  που εγκατέστησαν στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.
Πως είναι δυνατόν η αστεία κυβέρνηση που είναι ανίκανη να τα βάλει με τους Φωτόπουλους και τους Παπασπύρου και δεν τολμάει ν απολύσει ούτε ένα κηφήνα δημόσιο υπάλληλο η να βάλει λουκέτο σε αχρείαστους   φορείς, να έχει το θράσος να ζητιανεύει γερμανικές ενισχύσεις και ευρωομόλογα.
Πως είναι δυνατόν η ανίκανη και φαύλη κυβέρνηση που δεν μπορεί  να ξηλώσει  ακόμη κι αυτή τη παράγγα του ποδοσφαίρου να έχει μούτρα να απαιτεί να την διασώσουν οι Ευρωπαίοι;
Καλούμε την Άνγκελα Μέρκελ  και τους Γερμανούς πολίτες να μην δώσουν σάλιο στο ελληνικό παρακράτος.
Καλύτερα να επέμβουν με τον γερμανικό στρατό και την αεροπορία και να το ισοπεδώσουν.
Αυτή η ανυπόληπτη χώρα δεν διασώζεται με τίποτα.
Κανείς Ευρωπαίος έπαρχος δεν μπορεί ν αλλάξει τη κωλοκατάσταση.
Πάρτε παράδειγμα το «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ». Εδώ οι Γερμανοί της πολυεθνικής που το διαχειρίζεται, τοποθέτησαν ένα ικανό στέλεχός τους  σε κρίσιμο πόστο. Μέσα σε χρόνο dt οι δικοί μας του είχαν ρίξει δίπλα του μια ξανθιά γραμματέα με αποτέλεσμα ο Γερμανός να διαλύσει την οικογένειά του και να χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.
kourdistoportokali.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου