4.10.11

O Jeffrey-Γιώργος Παπανδρέου είναι ανικανος η προδότης;

 Νοιωθεις περίεργα οταν σε ρωτάνε, αν  ο πρωθυπουργός της χώρας σου είναι προδότης. Μάλλον, δεν είναι περίεργο – εσύ αισθάνεσαι περίεργα.
Βαριά λέξη η προδοσία. Και στην Ελλάδα χρησιμοποιείται με μεγάλη ευκολία.
Απάντησα πως δεν νομίζω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι προδότης αλλα  ειναι βλάκας και ανίκανος.
Γεννημενος στην Μινεζοτα των ΗΠΑ, με αμερικανικη παιδεια και ανατροφη, πιστευει στις υπερατλαντικες αξιες και δεν αισθανεται και πολυ ...Ελληνας!!! Καποτε σε κυβερνηση του πατερα του, χρηματισε υπουργος Παιδειας χωρις να γνωριζει με επαρκεια την Ελληνικη γλωσσα. Ολοι θυμουνται τις ατελειωτες   κοτσανες του Γιωργακη..  Κρυβει με επιμελεια την αμερικανικη καταγωγη και το πραγματικο του ονομα Jeffrey με τη βοηθεια των μαζικων μεσων παραπληροφορησης της χωρας.
Το κόμμα του οποίου ηγείται αυτος ο ανίκανος πήρε πάνω από 3 εκ. ψήφους, ενώ ο εξισου ανίκανος προηγουμενος πρωθυπουργός ελαβε 2 εκ.. Και οι δυο μαζι συγκεντρωσαν πανω απο 5 εκ. ψηφους!!!
Έχουμε ένα λαό που ψηφιζει αχρηστους. Επιλέγει, ως ηγέτες του, βλάκες και τεμπεληδες.
Και μετά κλαψουρίζει. Αφού ο ίδιος, επελεξε τους χειρότερους...

Υποστήριξε πως δεν γνώριζε για το χρέος, υποσχέθηκε χρήματα για να εκλεγεί, συζητούσε από το 2009 με τον Στρος Καν για προσφυγή στο ΔΝΤ –και αυτό το μάθαμε από μια σατιρική εκπομπή-, ενώ τώρα ένα πρώην μέλος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, υποστηρίζει πως η κυβέρνηση φούσκωσε το έλλειμμα για το 2009 στο 15,4%, ώστε να παρθούν στη συνέχεια σκληρά μέτρα.

Είναι προδότης ο Γιώργος Παπανδρέου; Ναι, πιθανότατα.
Αλλά, αφού οι πράξεις του και τα ψέματά του δεν ενοχλούν παρά ένα μικρό ποσοστό Ελλήνων, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο ηγέτης ενός λαού προδοτών.
Άρα, είναι ο ιδανικός ηγέτης του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου