18.11.11

Ρεκόρ εισόδου λαθρομεταναστών τον Οκτώβριο. Πρωτοφανης η ανικανοτητα και υποκρισια του Παπουτση...

Επιδοματα προνοιας και σωρεια παροχων προς λαθροεισβολεις την ωρα που η χωρα κοβει μισθους και συνταξεις σε Ελληνες πολιτες. Παραμενουν τα νομοθετηματα Καστανιδη ατιμωρησιας και προστασιας των εγκληματιων λαθροεποικων που συμφωνα με τα επισημα στατιστικα στοιχεια ανεβασαν την εγκληματικοτητα στα υψη
Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι συνοριοφύλακες του Έβρου καταγγέλλοντας την πολιτική αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης καθώς όπως υποστηρίζουν η χώρα κινδυνεύει να μετατραπεί "σε νούμερο ένα προορισμό για όλους τους λαθρομετανάστες της Ασίας και της Αφρικής μιας και την μια ημέρα είσαι λαθρομετανάστης και την επομένη είσαι με άδεια παραμονής ενός μήνα(που ανανεώνεται επ' άπειρο) έχεις δικαιώματα ,αλληλέγγυους και καμία υποχρέωση".
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει η Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε, μόνο τον μήνα Οκτώβριο πέρασαν από τον Έβρο 9.700 μετανάστες, και τονίζουν πως ο αριθμός εισόδου των λαθρομεταναστών έχει περιέλθει πλέον σε μη διαχειρίσιμα νούμερα.

Στην ανακοίνωσή τους οι συνοριοφύλακες καταγγέλουν την πολιτική της κυβέρνησης "που μας μετέτρεψε σε σιτιστές , νοσοκόμους , σταθμάρχες και εκδότες ταυτοτήτων του ενός μηνός για τους λαθρομετανάστες, μιας και την μια ημέρα είσαι λαθρομετανάστης και την επομένη είσαι με άδεια παραμονής ενός μήνα(που ανανεώνεται επ' άπειρο) έχεις δικαιώματα ,αλληλέγγυους και καμία υποχρέωση".
Και συνεχίζουν:
"Οι εικόνες που παρουσιάζουν οι πόλεις και τα χωριά του Έβρου , μόνο ντροπή πλέον μας κάνουν να αισθανόμαστε. Κάτι πρέπει να γίνει για να αντιστραφεί το κλίμα, που μόνο προβλήματα έχει φέρει στον Νομό μας και κατ΄ επέκταση σε όλη την χώρα.
Το μόνο πλέον που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, είναι η εφαρμογή μιας πολίτικης που θα αποθαρρύνει τους λαθρομετανάστες να έρθουν στην χώρα μας.  Με  την εισοδο τους στη χωρα απολαμβανουν πληθος προνομιων που οι γηγενεις κατοικοι δεν μπορουν να πλησιασουν. Η τελευταια νομοθετικη ρυθμιση για την διευκολυνση παροχης ιθαγενειας θεωρειται ιδιαιτερα ευνοικη προς τους ανεπιθυμητους αυτους Νεοελληνες.

 Και αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί , αν συνεχιστεί η πολιτική μαγνήτης, που δίνει χαρτιά 30 ημερών ελευθέρας στην Ελλάδα, για όλους τους λαθραία εισερχόμενους.
Η χωρα μαστιζεται απο μια πρωτοφανη ανεργια ανω του ενος εκατ.  επισημα Ελληνες ανεργων και η κυβερνησις Παπανδρεου διευκολυνε νομοθετικα την παραμονη και εργασια λαθροεισβολεων...  

 Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό. Η χώρα μας έχει μετατραπεί εδώ και χρόνια σε κύρια πύλη εισόδου λαθρομεταναστών σε όλη την Ευρώπη, επειδή ακριβώς οι εν Ελλάδι κυβερνήσεις προφανώς έχουν συμφωνήσει με τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ότι πρέπει να η επικέντρωση να γίνει στην διαφύλαξη των συνόρων των άλλων ... χωρών.
Ο αρμοδιος υπουργος Παπουτσης συνεχιζει την εφησυχασμο των πολιτων υποσχομενος την κατασκευη φραχτη 12 χιλιομετρων σε ελαχιστο τμημα των συνορων με την Τουρκια. Υποσχεση που φυσικα εμεινε στα λογια. Η κατασκευη του φραχτη μικρη σημασια εχει γιατι τα συνορα ουσιαστικα ειναι αφυλακτα.
Με τα ελληνικά σύνορα ορθάνοιχτα, και στην πατρίδα μας να μπαίνει όποιος θέλει, η προσοχή των δυνάμεων ασφαλείας έχει πέσει στο να μην φεύγουν προς ευρωπαϊκές χώρες οι λαθρομετανάστες.
Και μετά απορούμε γιατί κάποιοι στην ΕΕ σκέφτονται σοβαρά να μας πετάξουν απ' έξω.
 Με τους  ρυθμους εισοδου λαθρομεταναστων σε λίγα χρόνια, η Ελλάδα δεν θα κατοικείται από Ευρωπαίους αλλά από αφροασιάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου