2.2.12

ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΕ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ!!!



Αποπλανούσε τον γιο του
Ηταν επιφορτισμένος με το να αποδίδει το δίκαιο, αλλά ο ίδιος καταδίκασε το σπλάχνο του στον πιο σκοτεινό εφιάλτη! Ο λόγος για έναν δικαστή, ο οποίος, με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, οδηγήθηκε στις φυλακές για την αποπλάνηση του τετράχρονου (τότε) υιου του, παρότι σε πρώτο βαθμό είχε αφεθεί ελεύθερος με αναστολή!

Οι συνάδελφοί του, χωρίς να του χαριστούν, του επέβαλαν ποινή κάθειρξης έξι ετών και τριετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, καθώς οι περιγραφές που προέκυπταν από τη δικογραφία προκάλεσαν σοκ και αποτροπιασμό στους παρευρισκομένους στην ακροαματική διαδικασία. Ωστόσο το Εφετείο μείωσε την πρωτόδικη ποινή που είχε επιβληθεί στον δικαστή, της κάθειρξης 13 ετών.

Τότε, τον Απρίλιο του 2011, όταν εκδόθηκε η πρωτόδικη απόφαση, οι εφέτες είχαν δώσει, παρά τη μεγάλη ποινή του επιβλήθηκε, ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση που άσκησε ο κατηγορούμενος, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι μερικές φορές η Δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή! Ετσι, παρότι ο δικαστής είχε καταδικαστεί για ένα τόσο σοβαρό και αποτρόπαιο αδίκημα όπως είναι η αποπλάνηση ανηλίκου, συνέχισε ως την έκδοση της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας να ανεβαίνει στις έδρες, καθώς οι αρμόδιες αρχές δεν κίνησαν τις διαδικασίες για να τεθεί -τουλάχιστον- σε διαθεσιμότητα ώσπου να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του.
Ευτυχώς, η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό προσδιορίστηκε σε χρόνο ρεκόρ.

Ετσι κατά τη πολύωρη ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αποδείχθηκε ότι τα στοιχεία της δικογραφίας που εξέτασαν οι δικαστές και τα οποία αφορούσαν την αποπλάνηση του μικρού παιδιού, παρά τις προσπάθειες του συγγενικού περιβάλλοντος του κατηγορουμένου να αμιφισβητηθούν, ήταν αδιάσειστα...

Σύμφωνα με αυτά ο δικαστής (ο οποίος ήταν διαζευμένος) υποχρέωνε το ανήλικο παιδί του κατά τις ημέρες που το φιλοξενούσε σπίτι του να του κάνει, μεταξύ άλλων αρρωστημένων πράξεων, στοματικό έρωτα. Προσπαθούσε μάλιστα να εκφοβίσει το παιδάκι του προκειμένου να ικανοποιήσει το αρρωστημένο πάθος του, απειλώντας το ότι αν δεν του έκανε στοματικό έρωτα δεν θα του έπαιρνε το απόγευμα παγωτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου