1.1.13

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STERN . ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΗΜΙΤΗ .


Πάντα πίστευα  ότι η Ελλάδα  κινδύνευε και κινδυνεύει από πρόσωπα που με τη βοήθεια του ξένου παράγοντα κατόρθωσαν να καταλάβουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές  θέσεις  και μετά δέσμιοι ανταποδίδουν τα της ανόδου τους με κάθε είδους προδοτικής υποχώρησης . Στόχος πάντα είναι η διάλυση της Ελλάδας και των απείθαρχων ελλήνων υπηκόων της με την αποδόμηση του τρισυπόστατου θεμέλιου της Θρησκεία- Πατρίδα- Οικογένεια Αυτό το τρισυπόστατο που κρατά δεμένη την ελληνική κοινωνία και δίνει τη δύναμη στους έλληνες να αντιστέκονται και να αναγεννώνται μετά από κάθε καταστροφή . Αφορμή να επαναλάβω για πολλοστή φορά αυτά μου έδωσε το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού <>..
που αποκαλύπτει μια βόμβα εθνικής προδοσίας από τον πρώην, κακή τη μοίρα ,πρωθυπουργό  Κ Σημίτη .Το  Stern  αποκαλύπτει ότι με αντάλλαγμα την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη άνοιξε την πόρτα της Ε.Ε  στην Τουρκία μετά από μυστική συμφωνία με τον Καγκελάριο Srenter.
 Και βέβαια όλα τα περιμένουμε από ένα Σημίτη . Άλλωστε  δεν είναι αυτός που πρόδωσε το θρήσκευμά μας αφαιρώντας το από τις ταυτότητες μας ; Εντύπωση όμως κάνει ότι η είδηση αυτή θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ των μεγαλοεκδοτών και δημοσιογράφων νταβαντζήδων ΜΕΓΑ-ΑΝ1-ΣΚΑΥ κλπ. Γιατί αν αληθεύει το δημοσίευμα , που προσωπικά το πιστεύω , ότι ο Σημίτης απεμπόλησε ένα λίαν κρίσιμο δικαίωμα μας για να βάλει τη χώρα μας στην ΟΝΕ τότε εμείς οι πολίτες έλληνες δικαιούμεθα να πιστεύουμε ότι στη διάρκεια της πρωθυπουργίας του θα έκανε αναρίθμητους συμβιβασμούς και προδοτικές υποχωρήσεις σε βάρος των συμφερόντων της χώρας . Αλλά δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχει Γουδί και Πλαστήρας.


 ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δ ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/06/stern.html#ixzz2GkJkdVUm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου