10.7.13

Οι διακοπές του Τζέφρυ… από την Σέριφο στην Κυλλήνη. Μισθοδοτειται κανονικα απο το Ελληνικο Κοινοβουλιο


Από πολύ νωρίς, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, άρχισε φέτος τις καλοκαιρινές του διακοπές ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ο Τζέφρυ ξεκίνησε τις διακοπές από τα μέσα Ιουνίου στη Σέριφο, με ένα μικρό διάλειμμα για να πάρει εκ νέου άδεια από την βουλή και να επιστρέψει πάλι στο νησί. Εκεί φιλοξενείται με τη σύζυγό του Άντα στο πολυτελέστατο και εξαιρετικής ομορφιάς σπίτι ενός αρχιτέκτονα στην ακτή Λία. 
Πρόκειται για μια όμορφη απομονωμένη παραλία πριν από τον Άγιο Σώστη στα ανατολικά του νησιού. Ο χωματόδρομος που οδηγεί εκεί σταματάει σε ένα σημείο. Εκεί υπάρχει μια πόρτα που ουσιαστικά "μπλοκάρει" τη διέλευση οχημάτων, καθώς και μια ταμπέλα που ενημερώνει ότι πρόκειται για ιδιωτική περιοχή. Έτσι ο Γ. Παπανδρέου με τη σύζυγό του και τους φίλους του περνούν τις ώρες τους απομονωμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα. Τα τρία μέλη της προσωπικής του φρουράς επιλέγουν να τον συνοδεύουν διακριτικά από σχετική απόσταση, ενώ ο Γ. Παπανδρέου δεν αποφεύγει να συνομιλήσει, ακόμη και να φωτογραφηθεί, με όσους του το ζητήσουν. 
Παρόλα αυτά ο πρώην πρωθυπουργός άλλαξε προορισμό και συνοδευόμενος από την σύζυγό του, αποφάσισε να συνεχίσει τις διακοπές του για τέταρτη βδομάδα, σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Κυλλήνη. Ο Τζέφρυ έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα θαλάσσια σπορ με θέα τη Ζάκυνθο και το απέραντο Ιόνιο.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια καταπράσινη έκταση 500 στεμμάτων, πάνω σε μια παραλία δύο χιλιομέτρων περιλαμβάνει 54 σουίτες και βίλες με εσωτερική αυλή, εξωτερικό τζάκι και ιδιωτική πισίνα. Η πολυτέλεια τόσο στα δωμάτια όσο και στους εξωτερικούς χώρους εντυπωσιάζει. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε θεραπείες και κομψές ανέσεις, που περιλαμβάνουν πισίνα με θαλασσινό νερό, εφάμιλλη των ρωμαϊκών λουτρών. 
Η μοναδική πολιτική δύναμη που αντέδρασε στην ολομέλεια της βουλής για τις συνεχόμενες άδειες του Τζεφρυ Παπανδρέου και ζήτησε να μπει ένα τέλος στον εμπαιγμό του ελληνικού λαού από τον εθνικό ολετήρα και Δούρειο Ίππο του Μνημονιου ειναι η Χρυση Αυγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου