2.8.13

Ηλικιωμένη πέρασε κόλαση πριν ξεψυχήσει


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Makeleio.gr, όλα άρχισαν στις 21 Φεβρουαρίου στη Λούτσα. Η 82χρονη Κωνσταντίνα Κικίτη μάζευε χόρτα ακριβώς απέναντι από το σπίτι της. Κάποια στιγμή, ο άνδρας της που βρισκόταν μέσα στο σπίτι θέλησε να της μιλήσει, αλλά κοιτώντας έξω, δεν την είδε. Στην αρχή θεώρησε πως είχε πάει παρακάτω για να μαζέψει χόρτα κι έτσι δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Όμως, η ώρα άρχισε να περνάει και η γυναίκα δεν επέστρεφε. Έτσι, ο σύζυγός της άρχισε να την αναζητά. Έψαξε οπουδήποτε μπορεί να βρισκόταν. Λίγη ώρα αργότερα άρχισε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η 82χρονη δεν υπήρχε πουθενά. Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε. Έντρομος άρχισε να ρωτά γείτονες και περαστικούς αν την είχαν δει. Τίποτα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η γυναίκα, για την ηλικία της, ήταν ιδιαίτερα καλοστεκούμενη και φυσικά δεν είχε προβλήματα, όπως για παράδειγμα Αλτσχάιμερ. Ο άντρας της, σε κατάσταση πανικού, ειδοποιεί τα παιδιά τους και την αστυνομία.

Οι μέρες περνούσαν αλλά η 82χρονη δεν έδινε κανένα σημείο ζωής. Οι έρευνες της αστυνομίας δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Τότε η οικογένεια απευθύνθηκε για βοήθεια στην Αγγελική Νικολούλη, η οποία ασχολήθηκε με την υπόθεση και δημοσιοποίησε τη φωτογραφία της, ενώ και στα κανάλια η εξαφάνισή της γινόταν γνωστή με SILVER ALERT.

Οι μέρες έγιναν βδομάδες και οι βδομάδες μήνες. Κανένα σημείο ζωής. Τα μέλη της οικογένειας σε πλήρη απόγνωση δεν μπορούσαν να δεχτούν πως χάθηκε ο άνθρωπός τους ξαφνικά, έξω από το σπίτι τους, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μετά από πέντε μήνες αναζήτησης και αγωνίας, πήραν την απάντηση, εξαιτίας ενός… σκύλου. Το σκυλί περιφερόταν στην Αλυκές της Λούτσας (λίμνη γνωστή και ως υγρότοπος), όταν εντόπισε ένα πτώμα σε αποσύνθεση. Έκοψε ένα κομμάτι από τα ρούχα και το πήγε στο αφεντικό του. Εκείνος αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και ήταν το ίδιο το σκυλί που τον οδήγησε στο σημείο.

Όταν αντίκρισε το πτώμα, υπέστη σοκ. Ειδοποίησε αμέσως αστυνομικούς της περιοχής, οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Το επόμενο σοκ, όμως, ήρθε μετά την ιατροδικαστική εξέταση. Η άτυχη ηλικιωμένη, δεν είχε μόνο κακοποιηθεί και βιαστεί άγρια, αλλά της είχαν κόψει και τους δυο της μαστούς!

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του, ή των δραστών, ενώ η κηδεία της 82χρονης έγινε σήμερα από το νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου