20.4.14

Ρατσιστικές δηλώσεις σε συνέδριο ραββίνων στην Ουγγαρία

 
Σε ένα συνέδριο στην Ουγγαρία στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 300 ραβίνοι από 40 ευρωπαϊκές χώρες στα τελικά συμπεράσματά του αναφέρει ότι«σοκαρίστηκε» με τον αριθμό των «μικτών γάμων» Εβραίων με μη Εβραίους στην Ευρώπη και σύγκρινε την «αφομοίωση» των Εβραίων με μη Εβραίους με το «Ολοκαύτωμα» και κάλεσε τους Εβραίους να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ για να παραμείνουν «καθαροί»!
 
Είναι αυτοί οι Ραβίνοι που πριν καιρό, είχαν δηλώσει την αντίθεσή τους στο «ρατσιστικό» κόμμα Jobbik και είχαν καλέσει - δικαιολογημένα - την ουγγρική κυβέρνηση να πάρει μέτρα κατά του «ρατσισμού».
 
Ρατσισμός από την "ανάποδη", δηλαδή!
 
Και να σκεφθεί κανείς ότι ακριβώς αυτή η διαδικασία των μικτών γάμων στις ΗΠΑ, κυρίως, ήταν αυτή που "αποδαιμονοποίησε" τον εβραϊσμό ειδικά απέναντι σε δόγματα όπως ο καθολικισμός που έχει κυνηγήσει απηνώς - και αντίθετα με την Ορθοδοξία - την εβραϊκή θρησκεία.
 
Πάντως και οι ορθόδοξοι Εβραίοι (δεν διαφέρουν σε πολλά από τους φανατικούς ισλαμιστές: Π.χ. οι γυναίκες κυκλοφορούν υποχρεωτικά με ... περούκες!) πιέζονται από τους λιγότερο φανατικούς ομοθρήσκους τους σε όλο τον κόσμο.
 
Πλέον πολλές εβραϊκές κοινότητες, όπως η ελληνική που τόσο υπέφερε στην γερμανική Κατοχή, είναι υπόδειγμα "νορμάλ" ανθρώπων μακριά από δοξασίες και υπερβολές.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑνώνυμοςΙουνίου 04, 2014

    Νομίζω ότι οι ραββίνοι έχουν δίκιο. Γιατί είναι ρατσισμός το να θέλει κανείς να διατηρήσει τη φυλή του και να μην την εξαφανίσει με την αφομοίωση; Αυτό δεν σημαίνει καθόλου ότι θεωρεί τις άλλες φυλές κατώτερες, απλώς αγαπάει πολύ τη δική του και θέλει να τη διατηρήσει. Οι μικτοί γάμοι είναι ο ασφαλέστερος τρόπος εξαφάνισης για τους μικρούς λαούς όπως οι Εβραίοι και οι Έλληνες. Ας μην ξεχνάμε πως εξαφανίστηκαν οι ελληνικοί πληθυσμοί των αποικιών της νότιας Ευρώπης. Το λυπηρό είναι ότι οι Έλληνες δεν έχουν ικανούς πνευματικούς ηγέτες όπως οι Εβραίοι. Αν συνεχίσουμε με αυτή την νοοτροπία σε λίγα χρόνια δεν θα υπάχουν Έλληνες αλλά απλά κάτοικοι της Ελλάδας που θα είναι πανσπερμία. Είναι θλιβερό να γίνεται στην εποχή μας η καταστροφή που δεν έγινε από τόσους και τόσους κατακτητές, εξ αιτίας της ξενομανίας. Οι Εβραίοι κατάφεραν και διατηρήθηκαν τόσους αιώνες στη διασπορά ακριβώς χάρη στην αποφυγή των επιμειξιών. Όπως και σε πολλά άλλα πράγματα, δείχνουν και πάλι τον δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή