9.6.14

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ'


  Την 6 Ιουνιου 2013 στην Βουλή, υπηρξε παρέμβαση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Οικονόμου, στα περί αρνητών του Ολοκαυτώματος που ακούστηκε στην ομιλία του κ. Κασιδιάρη.  
Το ύφος και τον τόνο της φωνής του κ. Οικονόμου, αλλά και την εμμονή του στους νόμους της Γερμανίας περί των αρνητών του ολοκαυτώματος των εβραίων,θα καταλάβετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ! 
 
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/FA24FIUjZj0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Τέτοιο μένος! Τόσο Μίσος ! Λες και επρόκειτο να υπερασπιστεί το γένος του, την φυλή του την ιστορία τους !!! Πολύ περίεργο ... Και ακόμη πιό περίεργο είναι το ότι δεν έχουμε δει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τον κ. Οικονόμου να υπερασπίζεται με τόση θέρμη και πάθος τις ιστορικές διαστρεβλώσεις της συναδέλφου του κ. Ρεπούση όταν παρομοιάζει την σφαγή των Ελλήνων της Σμύρνης ως " συνωστισμό" ή ακόμη όταν κάνει λόγο για " εθνικούς μύθους" αναφερώμενη στο Ιστορικό γεγονός της ΓΕΝΑΙΟΤΗΤΟΣ του Σουλιτισσών που προτίμησαν τον Έντιμο θάνατο - θυσία από την ατίμωση της τουρκικής - οθωμανικής θηριωδίας ! 

Τί έγινε κ. Οικονόμου; Εκεί παθαίνεται μουγκαμάρα; Εκεί δεν θίγεται η ανθρώπινη ευαισθησία σας, ο πατριωτισμός σας. η εθνική σας συνείδηση, η ευαισθησία σας περί της ιστορικής πραγματικότητος, έστω; !
Εκτός και είστε εβραίος οπότε έχετε μια δικαιολογία, λόγω καταγωγής... Αλλά αν είναι έτσι γιατί το κρύβετε; Τί φοβάστε να το ομολογήσετε; 

Τι θυμήθηκα τώρα! 
Την κ. Δαμανάκη! 

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α  Β Ο Υ Λ Η Σ  B' ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) Σ Υ Ν Ο Δ Ο Σ   Α' ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΛΖ'  Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1996 :

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ: Δεν υπάρχει ρατσισμός, κυρία Δαμανάκη, προς Θεού!
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι οι συνάδελφοι έχουν ονόματα και το Προεδρείο πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και ο κ. Καρατζαφέρης εν πάση περιπτώσει μπορεί να τα λέει αυτά από το κανάλι του, αλλά στο Κοινοβούλιο ας είμαστε πιο προσεκτικοί.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Λογοκρισία θα κάνετε;


Η φωτό είναι από το hellenicrevenge

Και επ' ευκαιρία θυμήθηκα και κάτι ακόμη: την έκδοση από το Ίδρυμα της Βουλής( δηλαδή με χρήματα του ελληνικού λαού)  του βιβλίου του κ. Λέοντος Νάρ " ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 1915 - 1936" ( παρουσίαση βιβλίου τον Ιανουάριο 2012), θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που όλοι οι Έλληνες, φαντάζομαι το έχουμε ως απορία : Ποιοί και πόσοι είναι οι εβραίοι βουλευτές στην σημερινή βουλή;  
Ντρέπονται να πουν ότι είναι εβραίοι; Με την κ. Δαμανάκη, λ.χ. έπρεπε να περάσουν 20 χρόνια ( !!!) για να παραδεχτεί ότι είναι εβραία, με τους υπολοίπους, που υπάρχουν στην βουλή, πόσα χρόνια να περάσουν; 
Άσε που αρκετοί από αυτούς τώρα θα έχουν βγει στην σύνταξη ή κάποιοι άλλοι πάλι θα έχουν αποδημήσει εις Γιαχβέ...

Άντε λοιπόν, μην ντρέπεστε, μην φοβάστε ... Αποκαλυφθείτε να δούμε και εμείς πόσοι είναι οι Έλληνες και πόσοι οι Εβραίοι σ' αυτό το ρημάδι που λέγεται ελληνική Βουλή ! Ή μάλλον επί το αληθέστερον  " εξουσία του ελληνικού (; ) κράτους "  ...

ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου