12.10.13

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. Ας μαζεψουμε τ'αποκαιδια....

Ως λαός ηττηθήκαμε και γίναμε υποτελείς χωρίς άμεση 
βία.


Η ισοπέδωση  ερχεται 

σταδιακά.



Σημαντικη είναι η παρακολουθηση των εκδηλώσεων του 

 ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Πρακτικά μέτρα που θα μπορούσαν να ανατρέψουν την αλητοπαρέα της Goldman Sachs που με την μειοδοτική συμπεριφορά των ελληνικών κυβερνήσεων εχει την εξουσια...
 Ο πρώτος που θα πάρει την απόφαση να μιλήσει σε φίλους  και γνωστούς θα διαπιστώσει με έκπληξη ότι και άλλοι σκέπτονται προς την ίδια κατεύθυνση αλλά δεν εχουν το θάρρος να μιλήσουν.
 Οι ιδέες είναι πολλές αλλά θέλουν και τεκμηρίωση για να γίνουν αποδεκτές. 
Πχ το κίνημα "Δεν πληρώνω"  είναι εξαιρετική ιδεα αλλά θέλει μηχανισμό υποστήριξης αλλιώς ο πολίτης παρ΄ όλη την αγανάκτηση θα διστάσει να κάνει πράξη αυτη τη συμπεριφορα. 
Δεν εξηγήθηκε στον κόσμο πως με το κόλπο της τιτλοποίησης τα έσοδα των διοδίων λεηλατούνται από συγκεκριμένα συμφέροντα κυριολεκτικά και δεν έχουν ανταποδοτικότητα. 

1.ΟΙ Κατοχικες Δυναμεις περασαν στις μάζες  τη κίνηση αυτή σαν αντίδραση στην τότε κυβέρνηση του Jeffrey ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...  "ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ".

 2.Ένα άμεσο μέτρο είναι η αποφυγή όσο το δυνατό των επισκέψεων στα υπερκαταστήματα πολυεθνικών εταιρειών και η αγορα ξενων προιοντων. 
Οι υπάλληλοι θα την πληρώσουν πρώτοι αλλά δεν γίνεται και διαφορετικά . 

 3. ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ  -  ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. 
Οι ξενοι εκαναν απο δεκαετιες πραξη αυτο που οι Ελληνες ελεγαν σε παροιμια "Παπουτσι απο τον τοπο σου κι ας ειναι μπαλωμενο". Στην Ελλαδα επι κυβερνησεως Σημιτη εγινε εκστρατεια υπερ των ευρωπαικων προιοντων!!! 

4. Η καλλιεργεια ΕΘΝΙΚΟΥ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ φρονηματος ειναι αναγκαια.
Αυτο ειναι το βασικο.



ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ.    ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ. 

 ΜΜΕ ΚΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ, 
 ΕΞΑΠΑΤΑΝΕ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ 

ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου