23.8.07

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ


Η ΔΙΑΓΩΓΗ ΤΟΥ Κου ΧΗΝΟΦΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ....
ΕΛΑΒΕ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΣ ΕΚΛΟΓΙΜΟ ΘΕΣΙΝ.
Η ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΝΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ.
ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Δελτίο Τύπου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού 22/08/2007
Από τον Λυμπέρη των Ιμίων στον Χηνοφώτη του Άη Στράτη. Και οι δύο πρέπει να έχουν σημαντικές πολιτικές διαδρομές. Και αποστολές!
Ως προς τον τελευταίο, το πολιτικό του διαβατήριο το πήρε όταν υπό την ιδιότητα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ κατέθετε στεφάνι στο μνημείο του Κεμάλ του αιμοσταγούς. Συνέβαλε βέβαια και η παθητική του στάση, όταν παρουσία του ο Τούρκος αρχιστράτηγος Μπουγιούκανιτ μοίραζε το Αιγαίο στην μέση. Να τον χαίρεται η ΝΔ. Και ο κουμπάρος βεβαίως!

Οι Αμερικανοί επέβαλαν τον Χηνοφώτη!

.
Αδικα προσπαθούν πολλοί να κάνουν ερμηνείες "κομματικής" λογικής για την υποψηφιότητα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Χηνοφώτη με τη ΝΔ και την προαναγγελία της υφυπουργοποίησής του μετά τις εκλογές. Δεν είναι αυτή η αιτία. Την υποψηφιότητά του ήθελαν οι Αμερικανοί για να μπει μετά και στην κυβέρνηση. Ως αρχηγός ΓΕΕΘΑ, τους ικανοποιούσε όλες τις επιθυμίες σε στρατιωτικά- διπλωματικά θέματα και είναι ο "άνθρωπος" τους. Ποιος θα έλεγε όχι στην υποψηφιότητά του λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου