2.3.11

ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ. Α ΝΑΙ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΑΛΙ... 

Σε ποια χώρα της Ευρώπης ή και του κόσμου ολόκληρου, τα καλάσνικοφ τα βρίσκεις μέχρι και στα περίπτερα, σε ποια πρωτεύουσα της Ευρώπης πέφτουν 100 σφαίρες μέσα σε πολυσύχναστες περιοχές και σε ώρες που ο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους, σε ποια πόλη της Ευρώπης έχουμε 16 ένοπλες ληστείες με πολεμικά όπλα κάθε μέρα και ένα δολοφονημένο πολίτη κάθε δύο μέρες; Για πες ρε άχρηστε Παπουτσή; Στην Κολομβία; Ούτε καν στην Κολομβία.


Δύο νεκροί αστυνομικοί όχι πάνω από 22 χρονών και άλλοι δύο που χαροπαλεύουν μετά από ενέδρα που έστησαν ουτσεκάδες ληστές μαφιόζοι με καλάσνικοφ!!!


Εάν τώρα δεν βγει στο δρόμο ο στρατός να μαζέψει όλα τα καθάρματα από τους δρόμους όπως ακριβώς έγινε και στη Ρώμη πριν από δύο χρόνια, εάν δεν παραιτηθούν αμέσως ο άχρηστος ταξιδιάρης BRAVO YORGO, o άχρηστος ΠΡΟ-ΠΟ Παπουτσής, ο άχρηστος αρχηγός της Αστυνομίας, ο άχρηστος Καστανίδης και ο κάθε άχρηστος που έβγαλε στο δρόμο 20χρονα παιδιά  για να αντιμετωπίσουν με νεροπίστολα τους επαγγελματίες κομάντος μαφιόζους αλλοδαπούς με τα καλάσνικοφ που κατακλύζουν την χώρα μας και δίνουν και 800 ευρώ χαρτζιλίκι σε αυτά τα παιδιά της αστυνομίας για να παίζουν κορώνα γράμματα τη ζωή τους, εάν λοιπόν τώρα δεν παραιτηθούν όλοι αυτοί οι άχρηστοι, τότε νομίζω πως ήλθε η ώρα να πάρουν οι νομοταγείς πολίτες από ένα καλάσνικοφ, να το χώσουν στον κώλο των άχρηστων αυτών προαναφερόμενων και να αρχίσουν να πυροβολούν κατά ριπάς.


Δεν έχω να πω τίποτα άλλο παρά μόνο συλλυπητήρια στις οικογένειες των αστυνομικών και πιστεύω πως ο λαός και μόνο αυτός, θα πάρει το αίμα τους πίσω σύντομα.
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/03/blog-post_01.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου